Paldies visiem tiem gandrīz 900 darba devējiem, kuri jau ir pieteikuši vairāk nekā 7 200 darba vietas Ukrainas kara bēgļiem! Turpmākai sadarbībai ar darba devējiem Nodarbinātības valsts aģentūra pārņem no Latvijas investīciju un attīstības aģentūras un biedrības “Gribu palīdzēt bēgļiem” informāciju par Ukrainas kara bēgļiem piedāvātām darba iespējām.


Aicinājums Ķekavas novada uzņēmējiem
Saistībā ar karadarbības teritorijās cietušo Ukrainas iedzīvotāju ierašanos Latvijā, Ķekavas novada pašvaldība aicina atsaukties UZŅĒMUMUS, kuriem būtu iespēja nodarbināt no Ukrainas iebraukušos cilvēkus. Ja Jūsu rīcībā ir brīvas vakances, aicinām aizpildīt šo anketu. Papildus informācija saziņai - Ginta Logina, tel. 25445652, e-pasts - ginta.logina@kekava.lv
Dažādu jomu profesionāļus aicina kļūt par skolotājiem
Skolotāju izglītības projekts “Mācītspēks” aicina dažādu jomu profesionāļus ar augstāko izglītību apgūt skolotāja profesiju, reizē strādājot skolā un studējot. Kopš gada sākuma dalībai projektā pieteikušies vairāk kā 700 dažādu jomu profesionāļi no visas Latvijas.
Valdlauču krustojumā uz Bauskas šosejas izmaiņas satiksmes organizācijā
Sakarā ar Ķekavas apvedceļa būvdarbiem, no 2. līdz 18. martam tiek ieviestas izmaiņas satiksmes organizācijā Bauskas šosejas (A7) krustojumā ar autoceļu Valdlauči–Rāmava (V1) jeb Valdlauču krustojumā.
Apsekotas pašvaldībai piederošās ielas un ceļi ar asfalta segumu.
Ķekavas novada pašvaldības Īpašumu pārvalde informē, ka, apsekojot pašvaldības rīcībā esošos ceļus un ielas ar asfalta segumu, ir piefiksētas vietas, kur nepastāvīgo ziemas laika apstākļu dēļ izveidojušās bedres.
SIA “Baložu komunālā saimniecība” paziņojums
SIA “Baložu komunālā saimniecība” informē klientus, ka augstās darbinieku saslimstības dēļ, kas skārusi uzņēmuma darbiniekus, var tikt kavēti pilsētas teritoriju uzkopšanas pakalpojuma sniegšanas termiņi.
Pabeigti 122-dzīvokļu mājas Ķekavā Nākotnes ielā 36 renovācijas būvdarbi
Noslēgušies būvdarbi Eiropas Savienības līdzfinansētā projekta Nr.DME0000313 „Energoefektivitātes paaugstināšana daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā Nākotnes ielā 36 Ķekavā, Ķekavas novadā” ietvaros.
Par atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma maksas izmaiņām no 2022. gada 10.janvāra
SIA “Clean R” informē Jūs par izmaiņām sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksā, kas stāsies spēkā no 2022.gada 10.janvāra Ķekavas novada administratīvajā teritorijā.
Biedrība „Partnerība Daugavkrasts” izsludina atklātu projektu iesniegumu konkursa 7.kārtu
Biedrība „Partnerība Daugavkrasts” izsludina atklātu projektu iesniegumu konkursa 7.kārtu Lauku attīstības programmas apakšpasākuma “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” ietvaros apstiprinātās sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas ieviešanai.
Jaunā norēķinu un saziņas vietne SIA “Baložu Komunālā Saimniecība” klientiem
Turpinot pakalpojumu kvalitātes attīstību un reaģējot uz pašreizējās epidemioloģiskās situācijas izaicinājumiem, SIA “Baložu komunālā saimniecība” no 2022.gada piedāvā saviem klientiem arvien jaunus veidus norēķiniem un komunicēšanai ar uzņēmumu. Viens no tiem ir tiešsaistes vietnē Bill.me.
Ķekavas novada dome piešķirs naudas balvas iedzīvotājiem un amatiermākslas kolektīviem par sasniegumiem kultūras projektos
Lai sekmētu Ķekavas novada iedzīvotāju un amatiermākslas kolektīvu radošo aktivitāti, dalību dažādos kultūras un mākslas projektos, turpmāk Ķekavas novada pašvaldība finansiāli atbalstīs un piešķirs naudas balvas novada amatiermākslas kolektīviem un iedzīvotājiem par izciliem panākumiem kultūras un mākslas jomā.
Arhīvs
  Drukāt